top of page

Terugblik - vooruitblik

DANK U voor een geweldig 2021 2021 ... wat een jaar! Voor ons was het een jaar waarin we zeker niet stilgezeten hebben. Het was vast en zeker ook een mooi jaar met heel wat uitdagingen en nieuwigheden: take away - marktjes - proevertjesboxen, samenwerkingen met lokale handelaars, ... Allemaal toffe ervaringen die we enkel door jullie enthousiasme en samenwerking konden vorm geven. Ook onze homecookings (verjaardags-feestjes, communies, gewoon gezellig samen zijn, ... ) bleven, wanneer het veilig mocht en kon, doorgaan. Dikke merci hiervoor! Voor een mooi overzicht van ons jaar scroll je door onze sociale media. Wij wensen jullie een gezellig eindejaar, veel geluk en moois in 2022! Joël & Evi

Vooruitblik naar 2022

Ook in 2022 blijven we jullie vergezellen aan tafel! We blijven kiezen voor kwaliteit met originele, verfijnde, seizoensgebonden gerechten.

We hopen, samen met jullie, dat alle reeds geplande feestjes mogen doorgaan zonder al te ingrijpende maatregelen. Zodat jullie op een ongedwongen manier culinair kunnen genieten.

De eerste evenementen op de planning voor 2022 zijn een Ladies Night op 12 februari in Hoegaarden en een gastronomische take away voor valentijn. Deze menu's komen binnenkort online. Hou zeker onze website en sociale media hiervoor in de gaten!
Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van events en acties!Sociale media

facebook: Foo'Dee

instagram: joel_oliviers_foodee
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page