JOËL OLIVIERS
TOVERT PASSIE OP JE BORD
JOËL - CHEF
GEDREVEN & GEBOREN OM TE KOKEN
Joël is een gepassioneerde chef met meer dan 20 jaar ervaring. Hij kreeg de passie voor eten met de paplepel ingegeven. Als kleuter hielp hij zijn mama al in de keuken: Balletjes rollen voor de vol-au-vent, de soep afkruiden, verse mayonaise maken, mee naar de winkel gaan om de beste producten te selecteren... Gebeten door deze passie studeerde Joël af aan de hotelschool en deed hij ervaring op in tal van toprestaurants.
Joël heeft een uitgesproken visie en houdt van een persoonlijke aanpak. Hij vertrekt vanuit de klassieke bereiding en brengt de gerechten op een leuke, creatieve wijze.. Hij werkt daarbij met seizoensgebonden producten. De kwaliteit van deze producten staat steeds voorop.
"De kwaliteit van het product is belangrijk om mee van start te gaan enkel dan kan je een topgerecht brengen"
- Joël Oliviers -
EVI - GASTVROUW
SOCIAAL & FLEXIBEL
Evi is de rechterhand van Joël en zorgt er mee voor dat de homecooking een unieke beleving wordt. Zij zorgt voor een mooi gedekte tafel, de bediening en speelt in op de wensen van de gasten.